Jump to content


Photo

Half-Leather Seats Height Adjuster


60 replies to this topic

#31 hicksy

hicksy
  • Gender:Male
  • Location:Isle of Wight
  • Drives:Focus ST170, MK6 RS2000

Posted 23 November 2008 - 07:19 PM

dedication to evo members there hicksy,


Ive got an old owner manual lying about and it says its a combined fuse with sommin else, but i remember when i looked at the finesse manual it said fuse 33 and a 20amp fuse :) and i just checked on the car to clarify
Posted Image

If in doubt, flat out.-Colin McRae

#32 JC

JC
  • Gender:Male
  • Location:Brummie land!
  • Drives:2.0 powered Silver Escort

Posted 23 November 2008 - 10:12 PM

I've got 2 sockets plugged in, so in theory it should work yes?


Possibly in theory, but apparently my finesse, the later one, had wiring that had no current and random wires that aren't in any wiring diagram!
Posted Image

Clicky to my Escort

My ebay items for sale - Looky :-)


Got a question? feel free to use the send me a message function (a PM)

#33 Squav

Squav
  • Gender:Male
  • Location:Cheshire
  • Drives:Subaru Impreza WRX UK300

Posted 24 November 2008 - 12:56 AM

Random, Hmm.

I'll try this fuse thing, then if it's not that, back to square numero one :roll:

Posted Image

R.I.P. Phase 1 172 :(


#34 mrmetallica

mrmetallica
  • Gender:Male
  • Location:london
  • Drives:ford focus titanium

Posted 24 November 2008 - 11:55 AM

Random, Hmm.

I'll try this fuse thing, then if it's not that, back to square numero one :roll:




if you need a motor ive got one here.

#35 fluff2007

fluff2007
  • Gender:Male
  • Location:Shepton Mallet, Somerset
  • Drives:MK6 Escort 1.6 16v

Posted 24 November 2008 - 04:04 PM

i have looked and my connectors are connected so am gunna try a fuse as "hicksy" has suggested.

Will try after work!!
Posted Image

#36 Squav

Squav
  • Gender:Male
  • Location:Cheshire
  • Drives:Subaru Impreza WRX UK300

Posted 24 November 2008 - 04:34 PM

Random, Hmm.

I'll try this fuse thing, then if it's not that, back to square numero one :roll:




if you need a motor ive got one here.


Cheers mate, I'll bare that in mind :)

Posted Image

R.I.P. Phase 1 172 :(


#37 Squav

Squav
  • Gender:Male
  • Location:Cheshire
  • Drives:Subaru Impreza WRX UK300

Posted 24 November 2008 - 06:56 PM

Errrrrrrr, i think it was a 15amp, gimme a seck il go and have a look, its still sitting on my drive :innocent:


Christ its cold outside, its number 33 and its a 20amp fuse :)


It is absolutely freezing out there, I just went out with just a polo shirt on to try this and it worked :D

:cheers: Hicksy your a star mate :)

Posted Image

R.I.P. Phase 1 172 :(


#38 hicksy

hicksy
  • Gender:Male
  • Location:Isle of Wight
  • Drives:Focus ST170, MK6 RS2000

Posted 24 November 2008 - 06:58 PM

Errrrrrrr, i think it was a 15amp, gimme a seck il go and have a look, its still sitting on my drive :innocent:


Christ its cold outside, its number 33 and its a 20amp fuse :)


It is absolutely freezing out there, I just went out with just a polo shirt on to try this and it worked :D

:cheers: Hicksy your a star mate :)


No worries mate :) glad i could help :cheers:
Posted Image

If in doubt, flat out.-Colin McRae

#39 mrmetallica

mrmetallica
  • Gender:Male
  • Location:london
  • Drives:ford focus titanium

Posted 24 November 2008 - 07:01 PM

It is absolutely freezing out there, I just went out with just a polo shirt on to try this and it worked :D




i do like a happy ending

#40 Squav

Squav
  • Gender:Male
  • Location:Cheshire
  • Drives:Subaru Impreza WRX UK300

Posted 24 November 2008 - 07:05 PM

Fairy-Tale Story FTW :roll:

I vote make a How-To Guide.

Edited by Squav, 24 November 2008 - 07:06 PM.

Posted Image

R.I.P. Phase 1 172 :(


#41 mykez69

mykez69
  • Gender:Male
  • Location:Derby
  • Drives:Mk2 fiesta Xr2, BMw E39 323 touring

Posted 24 November 2008 - 07:07 PM

im lost,

what did you do in the end squav?

Posted Image

Mike Smith Media

I drive a BMW, i am a T*at/i will nail your lass on my passenger seat/refuse to indicate & cut you up all the time.....but what you gona do about in your 70mph FORD haha......i jest.......a little


#42 mrmetallica

mrmetallica
  • Gender:Male
  • Location:london
  • Drives:ford focus titanium

Posted 24 November 2008 - 07:12 PM

Fairy-Tale Story FTW :roll:

I vote make a How-To Guide.




youve done it know so do a how to :roll:

#43 Squav

Squav
  • Gender:Male
  • Location:Cheshire
  • Drives:Subaru Impreza WRX UK300

Posted 24 November 2008 - 07:21 PM

im lost,

what did you do in the end squav?


Put a 20amp fuse in slot 33 in the fuse box.

Edited by Squav, 24 November 2008 - 07:21 PM.

Posted Image

R.I.P. Phase 1 172 :(


#44 MC_Bob

MC_Bob
  • Gender:Male
  • Location:North London, Enfield.
  • Drives:1.8 Escort Ghia X Building: RS2000 Cabriolet (Finished!)

Posted 24 November 2008 - 07:23 PM

Rofl, checking for power in the first place ftw.

Edited by MC_Bob, 24 November 2008 - 07:23 PM.

Posted Image

2.0 RS2000 Cabriolet
1.8 Zetec

#45 mykez69

mykez69
  • Gender:Male
  • Location:Derby
  • Drives:Mk2 fiesta Xr2, BMw E39 323 touring

Posted 24 November 2008 - 07:25 PM

but where was the plug in ya car?

Posted Image

Mike Smith Media

I drive a BMW, i am a T*at/i will nail your lass on my passenger seat/refuse to indicate & cut you up all the time.....but what you gona do about in your 70mph FORD haha......i jest.......a little




Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users