Jump to content

my 2.3 si


bongo
 Share

Recommended Posts

clutch quadrant done,took me about an hour all in.all up and running just cant seem to get a firm peddle on the brakes and i mean nothing for the first 75%,but when bleeding they're fine and peddle goes hard,until i start the car.
Link to comment
Share on other sites

Sounds strange, but I've had that and got over it by bleeding the brakes with servo working. So engine running.Sound like u have one side of the tandem system carrying air

 

going to bleed them all around,see if that works,might have air in the servo as the vacuum pipe has been off for a while.

Link to comment
Share on other sites

not much done over the last 2 weeks,aprt from faffing with the brakes and my dash clocks not working,but managed to spray my strut brace and coil cover,got to do the coil cover again though as it reacted. also fully road legal aswell now.

 

http://i255.photobucket.com/albums/hh146/bongo2008/CAM00801.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
get a decent video of it up im interested in the noise

 

is it any better with the rs engine in rather than the zetec?

 

yes mate,better and faster.

 

these are 2 good videos for rs noise.

 

 

 

Edited by bongo
Link to comment
Share on other sites

Looking good mate!!! :thumb:

 

I started missing the noise of the i4 as soon as i sold my RS2000 :(

 

 

I want another one again!! :innocent:

Didnt know you sold it mate,any reason why?

 

Congrats on being legal!!!

 

Are you bringing it to ford fair?

Hoping to john.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...