Jump to content

Please help - need to get it MOT'ed


lips2k9
 Share

Recommended Posts

I have wired up the rear fogs to the mk6 switch following wiring instructions found on net and basicly the fogs only stay lit if i hold the switch in - my first thaught was the switch is faulty so i tried 2 others and still had the same problem. Any idea? relay? Wrong wiring? come on guys need this to get MOT'd and on the road !!!
Link to comment
Share on other sites

I think you will have to switch the wires around with each othere until you find the combination that works. I had this problem with mine when i installed the dual fog switch when i hooked up the front fogs on my mk6. Unfortunatley i can't remember which ones were swapped and can't get to the car either to look.
Link to comment
Share on other sites

I think you will have to switch the wires around with each othere until you find the combination that works. I had this problem with mine when i installed the dual fog switch when i hooked up the front fogs on my mk6. Unfortunatley i can't remember which ones were swapped and can't get to the car either to look.

 

well there is two grey and yellow wires but when I swap them over the rear fogs dont work at all... I have been trying to get this working for nearly 2 weeks now and its really starting to get me down, has anybody here done a mk5 to mk6 dash conversion? surely somebody has and knows what to do?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...